Choď na obsah Choď na menu
 


Tipy,návody pre Sygic

Tipy pre Sygic :

Ako spravne nainstalovat Sygic verziu 17.X.X a vyssie?

napisal djkobrra

Je to jednoduche... tiez som sa s tym trapil (bolo to aj tym, ze som bol skoro  2 a pol mesiaca bez Android telefonu), ale nakoniec som to vyriesil. Postup je jednoduchy:

Stiahnite si hocijaku aplikaciu - bavime sa o verziach aplikacii 17.X.X a vyssie. Ulozis niekde bud do telefonu alebo na pamatovu SD kartu docasne vytvoris hocijaky priecinok Napr Sygic. Nainstalujes ju, navigacia sa ta opyta, kde chces ulozit mapy, ci na SD kartu, alebo do pamate telefonu, ked si vyberies hocijaku volbu napr. pamat telefonu, navigacia si tam vytvori svoju vlastnu zlozku. (takisto to je aj pri SD pamatovej karte). Nasledne opustis aplikaciu. Stiahnes maps downloader a konkretne mapy, ake chces. Podotykam, ze su dve verzie downloader map. V prvej stiahnes len TA mapy, stiahnes z neho aj NT mapy, ale v nom sa nevytvori dolezity subor content. info.Bez neho nerozchodis mapy.  Potom je druhy map downloader, kde to ide  aj TA a aj NT bez problemov stiahnut. A kde je ulozisko, kde treba prekopirovat uz stiahnute mapy z pocitaca? Tak ako to je pri pamati telefonu, tak  je to aj pri SD karte. Najdes zlozku Android/data/com.sygic.aura/files/ a ostatne subory z base balika./ Nasledne vam staci uz len zapnut aplikaciu a vami zvolene mapy by sa vam mali zobrazovat.

Akekolvek otazky napiste do Poradne pre Sygic.

 

Vsetky tipy su od  Jirka Krokodýl :

Stary sposob vyhladavania, ale uz s novymi aplikaciami od 17.X.X

Pokial ste zvyknuti planovat trasu ako to bolo naposledy vo verziach 16.x.x , staci jednoduchy krok. Premenujte alebo vymazte soubor xxx.FTS v zlozke s mapou. Napriklad:.../Android/data/com.sygic.aura/files/maps/cze.ta.2016.12/cze.FTS

Po tomto zasahu vsetko funguje zase postarom.

 

Inštalacia aplikacie Sygic:

od djkobrra

 

INŠTRUKCIE:
1. Odinštalujte predchádzajúcu verziu a odstráňte priečinok Sygic, ak existuje.
1a. Pre Android <4.4+ Rozbaľte a skopírujte priečinok Sygic (archív základnej zložky) do koreňového priečinka (interné úložisko alebo SD karta)
1b. Pre Android> 4,4+ Rozbaľte a kopírujte "Android", "Mapy", "Res" zo zložky Sygic (archív základnej zložky) na Android / data / com.sygic.aura / files / vložte tu Android, Mapy, Res SD karta (vytvoriť, ak neexistuje)
2. Použite aplikáciu MapDownloader na stiahnutie vašej krajiny - regiónu.
3a. Pre systém Android <4.4+ Skopírujte stiahnuté mapy do priečinka SDCard / Sygic / Mapy / ~ umiestnite mapy tu ~
3b. Pre Android> 4.4+ Skopírujte prevzaté mapy do priečinka Android / data / com.sygic.aura / files / Maps / ~ mapky tu ~
4. Nainštalujte Patched apk.
5. Spustite aplikáciu, preskočte e-mail a uživajte si!

 

Pytate sa !!!

Aky je rozdiel medzi Sygic TA+OS a Sygic NT+TA+OS ? Nestaci jedna verzia,ktora pracuje so vsetkymi mapami ? Alebo je v niecom jedna lepsia od druhej ?

Patched APK + blokované údaje / reaktivácia - (zdroje v APK)

pre TA, NT, alebo OS
- sygic store je blokovaný, použite originálnu APK (alebo Map Downloader) na stiahnutie MAPS, VOICES, TTS, potom nainštalujte tuto APK - už nie možný návrat do skúšobného stavu - užitočné pre NT alebo TA alebo OS mapy

Patched APK - (zdroje v APK) - pre TA a OS mapy
- sygic store nie je blokovaný, ale stiahne si platný licenčný súbor - užitočný len pre TA, OS mapy